Uutiset

Etelä-Suomen Liikunta ja Urheilu ry järjestää loka-marraskuussa erittäin hyödyllisiä koulutuksia Helsingissä. Koulutukset ovat vain korkeintaan päivän mittaisia, joten kiireisilläkin ihmisillä on mahdollisuus osallistua koulutuksiin.
Kamppailulajien ohjaajille ja liittotoimijoille järjestetään avoin Kamppailija ei kiusaa -seminaari sunnuntaina 4. lokakuuta kello 10-15 Valo-talolla.
Kamppailulajien yhteinen II-tason valmentajakoulutus alkaa lokakuussa 2015. Ilmoittautuminen koulutukseen päättyy 1. lokakuuta 2015.
Suomen raskaansarjan (91 kg) maajoukkuenyrkkeilijä Tomi Honka, 24, tavoittelee tosissaan paikkaa ensi kesän Rio De Janeiron olympialaisiin. Honka vietti viimeiset kaksi viikkoa tulevassa olympiakaupungissa harjoitusleirillä Ruotsin maajoukkueen mukana.
Aika: Sunnuntai 22.11.2015 klo. 10.00 Paikkakunta: Tampere Ohjelma: 09.30 Valtakirjojen tarkistus alkaa - kahvia 10.00 Syysliittokokous alkaa
Nyrkkeilyseurat voivat ansaita Urheilun Unelma-Arpa-systeemillä toimintavaroja. Jos seurassa 20 jäsentä kukin myy 20 arpaa, tarkoittaa se 1200 euroa verovapaata tuloa vaikkapa ulkomaisen kilpailumatkan kustannusten kattamiseen.
Hyvä suomalaismenestys nyrkkeilyssä sai jatkoa, kun Mira Potkonen iski kolmella otteluvoitolla kovatasoisen Feliks Stamm-turnauksen voiton Puolassa ja Arslan Khtataev ja Muhammad Abdilrasoon saavuttivat kahdella otteluvoitto Brandenburg Cupissa pronssille.
Suomalaisnyrkkeilijät ovat menestyneet erinomaisesti Feliks Stamm-turnauksessa Puolassa ja Brandenburg Cupissa Saksassa. Molemmat turnaukset ovat AIBA:n kalenteriturnauksia.
Viiden kamppailulajiliiton uusi yhteinen toimisto Kamppailumaailma on käynnistänyt toimintansa Helsingin Radiokadulla Valo-talossa. Kamppailumaailma on lähtölaukaus liittojen tiivistyvälle yhteistyölle, jonka tavoitteena on kehittää liittojen toiminta vastaamaan 2010-luvun harrastajien tarpeisiin.
Suomalaisnyrkkeilijät Krenar Aliu ja Asseme Nouali sijoittuivat kahdeksan parhaan joukkoon alle 17-vuotiaiden maailmanmestaruuskilpailuissa Pietarissa. Molemmat suomalaiset kärsivät niukat pistetappiot puolivälierävaiheessa.
RSS ATOM