Uutiset

Naisten maailmanmestaruuskilpailut on avattu Kazakstanin Astanassa. Suomalaistrio Mira Potkonen, Elina Gustafsson ja Marjut Lausti selvittivät avauspuntarin kunnialla. Myös kilpailujen arvontatilaisuus on suoritettu.
Suomen Nyrkkeilyliitto järjestää valmentajakoulutuksen 27. - 29. kesäkuuta Kisakeskuksessa. Kouluttajana toimii Suomen entinen päävalmentaja Esa Hukkanen.
Naisten nyrkkeilyn MM-kilpailuissa Kazakstanissa on reilun viikon aikana luvassa kunnian ja maineen sekä mitalien lisäksi myös muuta hyvää. Olympiapaikka Rioon on luvassa kaikille olympiapainoluokkien mitalisteille ja se toimii vielä ekstrabuustina suomenkin kolmen nyrkkeilijän kisajoukkueelle.
Suomen Nyrkkeilyliitto haluaa kehittää suomalaista nyrkkeilyä yhdessä jäsenseurojensa kanssa. Kutsumme siksi seurojen puheenjohtajat koolle 28. toukokuuta kuuntelemaan ja keskustelemaan ajankohtaisista teemoista.
Suomen Nyrkkeilyliitto järjestää nyrkkeilyvalmentajakoulutuksen 27.-29. kesäkuuta ja II-tason tuomarikoulutuksen 29.-30. kesäkuuta Kisakeskuksessa Pohjankurussa, jossa pidetään samanaikaisesti junioreiden perinteinen kutsuleiri.
Suomen ja Ruotsi A- ja B-juniorit kohtasivat lauantaina Lahdessa maaottelun merkeissä. Otteluja toteutui lopulta kahdeksan ja ne voitot jakaantuivat tasan 4-4. Suomalaisvoittajia olivat Vilma Viitanen, Maria Vehkaperä, Antti Niemi ja Aleksi Virtanen.
Suomen ja Ruotsin A- ja B-juniorit kohtaavat nuorten nyrkkeilymaaottelussa Lotilan koululla Lahdessa lauantaina 7. toukokuuta kello 14.00 alkaen.
Suomen Nyrkkeilyliitto haluaa kehittää suomalaista nyrkkeilyä yhdessä jäsenseurojensa kanssa. Kutsumme siksi seurojen puheenjohtajat koolle kuuntelemaan ja keskustelemaan ajankohtaisista teemoista.
Suomen Nyrkkeilyliitto järjesti kouluttaja Petri Palomäen johdolla kuntonyrkkeilyn perus- ja täydennyskurssit 16.-17. huhtikuuta Turussa. Kurssit suoritti 28 henkilöä.
Tiistaina ykkössijoitetun irlantilaisen kukistanut Kirkkonummen Nyrkkeilykerhon Ilari Kujala, 20, kohtasi nyrkkeilyn Euroopan olympiakarsintaturnauksen puolivälierissä Ranskan lyöntikoneen Christian Mbilli Assomon.
RSS ATOM