Uutiset

Suomen Nyrkkeilyliitto järjestää kuntonyrkkeilyn perus- ja täydennyskurssit 16.-17. huhtikuuta Turussa. Osallistujien tulee osallistua sekä perus- että täydennyskurssille.
Opetus- ja kulttuuriministeri Grahn-Laasonen on asettanut työryhmän selvittämään, miten lasten liikunnan harrastamisen kohonneita kustannuksia voidaan alentaa.
Kuntotestauspäivien 2016 valmennuksen extra-päivän livestream lauantaina 19.3. on katsottavissa SUORANA ja ILMAISEKSI Hangosta Petsamoon! Livestreamiin pääset kirjautumaan osoitteesta:
Erittäin kovatasoinen GeeBee-turnaus iskettiin 11.-13. maaliskuuta Helsingin Urheilutalolla. Suomen joukkueen parhaimmat olivat kahteen otteluvoittoon yltäneet Muhammad Abdilrasoon ja Dmitri Tretyak.
Suomen Nyrkkeilyliiton kevätliittokokous 2016 pidetään 16.4.2016 Tampereella.
Huippukovatasoinen GeeBee-turnaus alkaa perjantaina Helsingin Urheilutalolla ja suomalaisiskijät pääsevät heti avauspäivänä testaamaan kykyjään maailmanhuippuja vastaan.
Pohjoismaiden mestaruuskilpailut isketään 25. -27. maaliskuuta Göteborgissa, Ruotsissa. Suomen ja muiden maiden joukkueet ovat selvillä.
Kovatasoinen GeeBee-turnaus isketään 35. kerran 11.-13. maaliskuuta 2016 Helsingin Urheilutalolla. Suomelta turnaukseen osallistuu iskukykyinen joukkue.
Vilperi-Box ohjaajakoulutus pidetään Porissa 2. huhtikuuta 2016. Koulutus on toiminnallinen, jossa osallistuja saa työvälineet toteuttaa alle 11-vuotiaiden nyrkkeilyharjoituksia.
Olympiatyylin nyrkkeilyn miesten ja naisten miesten ja naisten Suomen mestaruuskilpailut pidettiin 19.-21. helmikuuta 2016 Kuortaneen Urheiluopistolla. Suomen mestarit 2016 selvisivät sunnuntain loppuotteluissa.
RSS ATOM