Uutiset

Suomen ja Ruotsin nyrkkeilymaajoukkueet kohtaavat tulevana lauantaina 19. joulukuuta kello 14.00 alkaen Helsingin Urheilutalolla. VeikkausTV näyttää tapahtuman ilmaiseksi suorana lähetyksenä.
Kirkkonummen Nyrkkeilykerhoa seuratasolla edustava Amin Asikaisen valmennettava Ilari Kujala, 20, lähtee latautuneena lauantaina Helsingin Urheilutalolla kello 14.00 alkavaan Suomi-Ruotsi-nyrkkeilymaaotteluun.
Tulevana lauantaina Helsingin Urheilutalolla iskettävän Suomi-Ruotsi-nyrkkeilymaaottelun ohjelmaan on tullut muutoksia. Naisten 64-kiloisten ja miesten 91-kiloisten ottelut ovat jääneet loukkaantumisten vuoksi pois ja tilalla on naisten 54-kiloisten ja miesten 81-kiloisten kamppailut. Yhteensä maaottelussa isketään 11 ottelua.
Nyrkkeilymaaottelu Suomi-Ruotsi isketään lauantaina 19. joulukuuta kello 14.00 alkaen Helsingin Urheilutalolla. 11 ottelusta seitsemän on miesten taistoja ja neljä naisten otteluita.
Suomen ja Ruotsin nyrkkeilymaajoukkueet kohtaavat 19. joulukuuta kello 14.00 alkavassa maaottelussa Helsingin Urheilutalolla. Maaottelun otteluparit ovat nyt selvillä.
Vuoden 2015 liikunnan tasa-arvotyön Piikkarit-palkinto, 4 000 euroa, myönnettiin pitkäaikaiselle liikunta- ja urheiluvaikuttaja Kirsti Partaselle. Piikkarit-tunnustuspalkinnon, 3 000 euroa, sai suomalaiset kamppailulajit, jonka yhteistyössä ovat mukana judo, karate, miekkailu, paini, nyrkkeily, taekwondo ja aikido.
Suomen Nyrkkeilyliiton julkaisema Nyrkkeilykalenteri 2016 on nyt saatavilla. Ajaston laadukkaasta taskukalenterista löytyvät muun muassa kaikkien jäsenseurojen yhteystiedot ja vuoden 2016 kilpailukalenteri.
Suomen ja Ruotsin nyrkkeilymaajoukkueet kohtaavat 19. joulukuuta kello 14.00 alkavassa maaottelussa Helsingin Urheilutalolla. Maaottelu sisältää yhteensä 11 ottelua, joista neljä on naisten ja seitsemän miesten otteluita.
Suomen Arslan Khataev, 17, kärsi niukkaakin niukemman hajaäänitappion alle 19-vuotiaiden Euroopan mestaruuskilpailujen loppuottelussa. Italian Raffaele di Serio vei 56-kiloisten EM-kultamitalin.
A-junioreiden (alle 19-vuotiaat) Euroopan mestaruuskilpailut huipentuvat lauantaina 28. marraskuuta kello 16.00 Suomen aikaan alkaviin loppuotteluihin, jotka ovat nähtävissä EUBC:n Youtubekanavalta.
RSS ATOM