Uutiset

Kamppailulajien yhteinen junioriohjaajakoulutus pidetään lokakuussa 2017 Tapanilan Urheilukeskuksessa Helsingissä. Koulutusviikonloput ovat 7.-8.10. ja 28.-29.10.2017.
Suomen Nyrkkeilyliiton väelle on kesän kynnyksellä tarjoilla todellakin monipuolinen päivä SNL:n valmennuskeskuksessa Solvallassa. Samana päivänä järjestetään Puheenjohtajapäivät 2017, Uusia ideoita kuntonyrkkeilyyn-koulutus ja Nyrkkeilyliiton ylimääräinen liittokokous.
Kesän aikana käydään kolmet nyrkkeilyn arvokilpailut. Suomen Nyrkkeilyliitto lähettää joukkueen näihin kaikkiin kilpailuihin.
Aikuisten SM-kilpailut 2018 pidetään 13.-15. huhtikuuta. Nyrkkeilyliiton johtokunta myöntää kesäkuussa 2017 kilpailujen järjestämisoikeuden 19.5.2017 tulleiden hakemusten ja kilpailuvaliokunnan esityksen perusteella.
Suomen Nyrkkeilyliitto järjestää kuntonyrkkeilyohjaajien perus- ja täydennyskurssit 26.-27. kesäkuuta 2017 Kisakeskuksessa. Kursseilla käydään läpi muun muassa kuntonyrkkeilyn terveysprofiili, ohjaamisen perusteet, alkeiskurssin sisältö, kuntonyrkkeilyn perustekniikat ja harjoitusten suunnittelu.
Mira Potkonen osoitti jälleen, että miksi hän on Suomen ykkösnyrkkeilijä. Potkonen ylsi kova tasoisen Feliks Stamm turnauksen voittoon Puolassa. Lukumääräisesti pieni Suomen joukkue saavutti Varsovassa yhden kultamitalin sekä yhden pronssin.
Tervehdys jälleen ja onnittelut tuoreille Suomen mestareille!
Nyrkkeilyn SM-loppuottelut iskettiin Kirkkonummella 21.-23.4.2017. Kilpailut järjesti Kirkkonummmen Nyrkkeilykerho.
Nyrkkeilyn Suomen mestaruuskilpailujen välieräottelut käytiin lauantaina Kirkkonummen väestösuojan monitoimihallissa. Näin kello 16.00 alkavien loppuottelujen parit ovat selvillä.
Kirkkonummella iskettävien nyrkkeilyn aikuisten Suomen mestaruuskilpailuissa on naisten välieräottelut isketty. Isoja yllätyksiä ei ole tullut ja nykyiset maajoukkuenyrkkeilijät nähdään sunnuntaina kello 12.00 alkavissa naisten loppuotteluissa.
RSS ATOM